Award-winning residential scheme, comprising 66 apartments and a basement car park, set within a densely wooded site in a Conservation Area.

The construction of this dramatic scheme followed the demolition of a large student hostel, and comprises two buildings – a five storey curved terrace and a six storey tower.

Set within a mature woodland at the edge of Redland Green the unusual form evolved in response to the need to minimise the removal of the trees and to take advantage of panoramic views to the east.

At the rear, a series of stair and lift cores serve each level, leading

More >

  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/5819-St-John-Reade-0.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/5819-St-John-Reade-1.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/5819-St-John-Reade-4.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/5819-St-John-Reade-5.jpg