The scheme works closely with the building’s existing fabric, providing imaginative design solutions in response to the constraints that the building imposes. This allows as much as is possible of the historic structure and fabric to be read throughout the conversion with the size of apartments largely determined by spacing of windows, beams and trusses.

Due to the deep plan of the building and the need to minimise the impact of the conversion on the exterior, living spaces and bedrooms take advantage of the limited number of existing windows, with kitchens and bathrooms located to the centre of the section.

< Back

  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/Brewhouse-01-crop.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/Brewhouse-02-crop.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/Brewhouse-04-crop.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/Brewhouse-05-crop.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/Brewhouse-07-crop.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2014/12/Brewhouse-08-crop.jpg