Re-ordering of an existing 1980’s visitor reception within a World Heritage site to create improved retail space, visitor flows and toilet accommodation.

The original building was well considered but did not announce itself to the public and was lost within a busy car park. Being within a world heritage site, the new entrance structure had to be noticeable yet take care to sit comfortably within the historic setting.

A new raised roof plane lifting up towards the car park affords the entrance greater visual presence, whilst creating a more spacious light-filled ‘welcome’ area, before

More >

  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/Conway-01-crop.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/Conway-02-crop.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/Conway-03-crop.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/Conway-06-crop.jpg