measures and civils works were required, enabling all the existing soil to be kept on site and the ground to be made suitable for playing sport. A buffer zone was created adjacent to the motorway, in order to avoid high ball catch netting, as part of a strategy to minimise the scheme’s impact on the openness of the greenbelt.

The new clubhouse is sited in accordance with orientation guidelines and respecting the amenity of residential neighbours. This two storey building accommodates function and club rooms on the upper floor (offering views across the pitches) as well as easy access to the spectator stand. The ground floor accommodates changing rooms, a weights room,

< Back More >

  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/9843-Shaftesbury-0011.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/9843-Shaftesbury-0021.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/9843-Shaftesbury-0031.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/9843-Shaftesbury-0041.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/9843-Shaftesbury-0061.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/9843-Shaftesbury-0071.jpg
  • http://www.fm-architects.co.uk/wp-content/uploads/2015/04/9843-Shaftesbury-0081.jpg